Voorstelling

Kenis Jos startte 35 jaar geleden als kleine warme bakker in Meeuwen. Samen met zijn echtgenote Simons Rina wilden ze hun droom verwezelijken. Al snel werden ze bekend bij de dorpelingen en omstreken, vanwege hun uitstekende kwaliteit. Ondertussen is het kleine bakkertje van toen uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met tal van gemotiveerde medewerkers. Iedereen streeft naar hetzelfde doel; namelijk de ambachtelijke kwaliteit hanteren en dit iedere dag opnieuw.

Door iedere dag opnieuw dagverse kwaliteit te leveren, houden we de service zo optimaal mogelijk. Dit zowel aan de klanten in eigen winkel als aan derden, zoals rustoorden, andere bakkerswinkels, etc. Zeer belangrijk naar onze klanten toe, is het feit dat wij nooit sluiten. 7 dagen op 7, het hele jaar door draait onze bakkerij op volle toeren.

Bakkerij Kenis biedt een grote diversiteit van producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteit. Watertanden is het bij allerhande lekkernijen zoals Limburgse vla, chantillytaart, ijstaart en andere specialiteiten. We beschikken over een 40-tal verschillende broodsoorten en een zeer uitgebreid assortiment van kleine broodjes. Verder is er ook een groot aanbod aan pralines. Elke dag opnieuw is het genieten van de heerlijke koffiekoeken. Er is dus voor ieder wat wils. Een echte aanrader zijn de huisbereide vanille wafels op ambachtelijke wijze.

Ook voldoet onze bakkerij aan de HACCP-voedselveiligheidsnormen, dit willen we dan ook hoog in ons vaandel dragen.

Bij ons is en blijft de klant Koning. Zo luisteren we naar de klantenwensen en laten we ons inspireren om het assortiment aan te passen waar nodig. Eveneens bieden we onze B2B-klanten de mogelijkheid om onze productcatalogus online te raadplegen en zelfs bestellingen te plaatsen.

Bakkerij Kenis heeft ook enkele familieleden tewerkgesteld, zo is bijvoorbeeld in 2005 de dochter reeds in de zaak gestapt. Zij combineert zowel administratieve taken als meewerken in de productie. Het is dus nog een echt familiebedrijf en dat willen we ook zo houden.

De bakkerij is gelegen naast de Weg naar Bree, die Houthalen verbindt met Bree. Er is een ruime parkeergelegenheid, zodat u zonder zorgen over een parkeerticket in alle rust naar de bakker kan gaan.

Kortom: Bij bakkerij Kenis is het genieten van het beste wat de warme bakker te bieden heeft.

Tot binnenkort!