Disclaimer & privacy

Bakkerij Kenis respecteert de 'privacy' van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Bakkerij Kenis gebruikt uw gegevens om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Bakkerij Kenis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bakkerij Kenis gebruikt de verzamelde gegevens voor het volgende:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres,afleveradres en factuurgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen. Als u dit niet langer op prijs stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar jill@bakkerijkenis.be
  • Als u bij www.bakkerijkenis.be een profiel aanmaakt, bewaren wij uw gegevens in een beveiligde database.
    We slaan informatie op zoals uw naam en aders, telefoonnummer, e-mailadres, aflever-en factuurgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Bakkerij Kenis verkoopt uw gegevens niet
Bakkerij Kenis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wat te doen wanneer uw een privacy klacht wil indienen?
Wanneer u een klacht heeft, raden wij u aan dit in eerste instantie trachten op te lossen met een contact binnen Bakkerij Kenis.

Mocht u hier verdere vragen over hebben, kan u deze steeds over maken aan mejuffrouw Jill Kenis: jill@bakkerijkenis.be